La bradul de Crăciun din Palatul Comunal nu vor mai veni colindători anul acesta. Nici Moș Crăciun nu mai are voie să se întâlnească cu cei mai mici buzoieni pentru a le aduce darurile pe care și le doresc. Vom petrece Sărbătorile de Iarnă și fără cetele de urători care colindau prin oraș cu ursul, capra sau cu plugușorul și care pocneau din bice printre blocuri.

colindatori palat 2bradut primarie

Sărbătorile de Iarnă au îmbrăcat Palatul Comunal în straie strălucitoare iar în holul mare de la etaj bradul de Crăciun așteaptă colindătorii.

Colindători care anul acesta nu mai pot veni cu plugușorul la primărie pentru că pandemia are reguli stricte, care trebuie respectate de toată lumea.

Nu numai micile spectacole de sărbători, serbările și întâlnirile cu Moș Crăciun vor fi interzise ci și cetele de urători care colindau prin oraș.

Anul acesta, buzoienii nu se vor mai bucura să vadă colindătorii cu ursul, capra sau cu plugușorul printre blocuri și pe bulevardele orașului.

Poliția Locală, aflată în această perioadă în subordinea operativă a Poliției Municipiului Buzău, va acționa conform normelor care vor institui restricțiile de Sărbători și care ar putea interzice deplasarea colindătorilor prin oraș. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns