Un fost militar din Buzău a recurs la un gest extrem, lovit de mai multe supărări. Buzoianul de 65 de ani, fost pilot de aviație și agent de asigurări după pensionarea din armată, a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem de brutal: s-a aruncat de la etajul zece al blocului în care locuia. Victima a supravieţuit iniţial, în urma gestului extrem, însă, din cauza leziunilor grave, a murit.

Bărbatul de 65 de ani, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, s-a aruncat în gol de la etajul 10 al blocului, din cartierul Micro 5 unde locuia şi în care funcţionează asociaţia.

Generozitatea pare că l-a dus în pragul gestului extrem pe bărbatul ce fusese cadru militar. Împovărat de greutatea datoriilor pe care cu greu le ținuse din scurt, el a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.

Vecinii spun că domnul Valerică, șeful asociației, a girat pentru creditele unor prieteni care, ulterior, nu au mai plătit ratele. Drept urmare, bărbatului i s-au imputat restanțele împrumuturilor.

Deși fiicele lui au preluat datoriile, bărbatul nu a putut trece peste necazul pe care l-a pricinuit celor dragi. Luni dimineață, ar fi sunat-o pe una dintre fete să-i spună că îi pare rău pentru situația creată. A mers la fereastra apartamentului în care îşi are sediul asociaţia de proprietari pe care o administra și s-a aruncat în gol.

Vecinii au numai cuvinte de laudă și nu înteleg cum a recurs să facă acest gest necugetat, pentru că nu părea a fi o persoană care să aibă probleme. Era un om liniștit, prietenos și foarte dedicat ocupației în cadrul asociației de proprietari.

La intrare în blocul cu zece etaje pe care îl gospodărea, domnul Valerică amenajase o mică bibliotecă pentru vecini. Acum, locul a devenit altar cu flori și lumânări.

După ce s-a aruncat de la etajul zece, bărbatul a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Județean de Urgenţă cu fracturi multiple. Inevitabilul s-a produs, însă în timp ce era examinat de medici. din cauza leziunilor grave, a intrat în stop cardio- respirator, iar medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă nu l-au putut salva şi au declarat decesul.

Cazul este anchetat acum de criminalişti, care urmează să stabilească toate împrejurările în care bărbatul de 65 de ani şi-a pus capăt zilelor.

 

Share:

administrator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?