În ultimele 24 de ore, la Buzău a mai fost înregistrat un deces provocat de infecția cu SARS-CoV-2. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, care, după confirmarea cu coronavirus, a fost transferată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Pacienta avea comorbidități. Avea diabet zaharat, suferise un accident vascular cerebral ischemic și intrase în stare comatoasă. Evoluția clinică sub tratament a fost nefavorabilă și a survenit decesul.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 20 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 7 la unități sanitare din alte județe. Cei 61 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 17 și 83 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 7.200, 6.013 persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 868 de persoane se află în carantină, iar 851 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 188.

Share:

administrator

Lasă un răspuns