Supermarketurile care vând în Irlanda de Nord vor avea o perioadă de grație pentru a-și adapta sistemele, a declarat miercuri Michael Gove, ministrul britanic însărcinat cu implementarea acordului Brexit.

Actualizând Parlamentul cu privire la un acord cu Uniunea Europeană, separat la discuțiile privind o viitoare relație comercială, privind comerțul între Marea Britanie continentală și Irlanda de Nord după 31 decembrie, Gove a declarat că supermarketurile vor avea o perioadă de grație pentru a se adapta.

Această înțelegere va menține mărfurile care circulă între Marea Britanie și Irlanda de Nord în ianuarie și va oferi într-adevăr unele flexibilități suplimentare necesare”, a spus el.

„Protejează aprovizionarea cu supermarketuri din Irlanda de Nord. Am auzit pe tot parcursul anului că, comercianții au nevoie de timp pentru a-și adapta sistemele, de aceea avem o perioadă de grație pentru ca supermarketurile să își actualizeze procedurile. „

Citeste continuarea Supermarketurile care furnizează Irlanda de Nord vor primi o perioadă de grație, spune Gove din Marea Britanie

Share:

administrator

Lasă un răspuns