Futures au arătat joi un început slab pentru principalii indici de pe Wall Street, pe temeri că, creșterea cazurilor COVID-19 va înăbuși creșterea în cea mai mare economie din lume.

Indicele S&P 500 .SPX a fost stabilit pentru cea de-a treia sesiune consecutivă de pierderi, retrăgându-se mai departe de lovitura maximă din toate timpurile, luni, după ce au fost publicate date pozitive despre un vaccin coronavirus.

Numărul de morți din SUA din cauza COVID-19 a depășit miercuri o nouă etapă de 250.000, în timp ce școlile din New York au cerut oprirea instruirii în clasă, cea mai recentă restricție pentru limitarea răspândirii virusului.

În timp ce miliarde de dolari în stimul și optimism în jurul unui vaccin au determinat Wall Street să înregistreze valori maxime în urma unui accident provocat de coronavirus în martie, investitorii sunt atenți la daunele pe termen scurt cauzate de restricțiile de înăsprire și în absența unor noi măsuri de stimulare.

Toate privirile vor fi îndreptate către datele săptămânale ale cererilor de șomeri ale Departamentului Muncii, care se vor efectua la 8:30 a.m. Se așteaptă ca cererile să scadă până la 707.000 în săptămâna încheiată pe 14 noiembrie, de la 709.000 în săptămâna precedentă.

La 6:56 am ET, Dow e-minis 1YMcv1 au scăzut cu 68 de puncte, sau 0,23%, S&P 500 e-minis EScv1 au scăzut cu 6,5 puncte, sau 0,18%, iar Nasdaq 100 e-minis NQcv1 au scăzut cu 36,5 puncte, sau cu 0,31 %.

L Brands Inc LB.N a crescut cu 16,1% premarket după ce a înregistrat rezultate trimestriale mai bune decât se aștepta, ajutată de creșterea record a vânzărilor la Bath & Body Works și cererea mai mare de lenjerie Victoria’s Secret.

Operatorul magazinelor universale Macy’s Inc M.N a scăzut cu 4% după ce a raportat o scădere de peste 20% în vânzările comparabile din trimestrul trei. Nvidia Corp NVDA.O a scăzut cu 1,3% după ce directorii companiei au declarat că vânzările de cipuri din centrele de date vor scădea ușor în al patrulea trimestru.

Citeste continuarea Wall Street va scădea din cauza infecțiilor cu coronavirus în creștere

Share:

administrator

Lasă un răspuns