Firma de capital privat Carlyle Group Inc CG.O a declarat joi că a finalizat un pachet de finanțare de 95 de milioane de dolari pentru Zippy Shell Inc, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de mutare și stocare din Statele Unite.

Carlyle, cu sediul în Washington, D.C., a declarat că pachetul său de finanțare constă într-un împrumut pe termen secundar de 75 milioane USD și 20 de milioane USD în capitaluri proprii preferate.

Zippy Shell, care are o rețea de peste 71 de depozite în toată țara, este deținut de firma de achiziții Virgo Investment Group LLC. Compania cu sediul în Wake Forest, Carolina de Nord, a fost fondată în 2009 și a fuzionat cu 1-800-PACK-RAT, o altă firmă în mișcare, în 2018.

Compania intenționează să utilizeze finanțarea pentru a face achiziții, pentru a deschide mai multe locații de depozitare în orașe, pentru a investi în tehnologia sa și pentru a-și extinde flota de camioane și containere în mișcare, a declarat directorul executiv al Zippy Shell, Mark Kuhns.

Carlyle a furnizat finanțarea pentru Zippy Shell din fondul său de 2,4 miliarde de dolari, care a fost folosit recent pentru a susține International Creative Management Partners, una dintre cele mai proeminente agenții de talente de la Hollywood, în achiziția recentă a agenției de management sportiv din Londra, Stellar Group. (Link aici aici).

Firma de capital privat are 53 de miliarde de dolari în active de credit administrate.

Citeste continuarea Carlyle închide finanțarea de 95 de milioane de dolari pentru firma de mutare și depozitare Zippy Shell

Share:

administrator

Lasă un răspuns