George Sava, candidat PRO România pentru Camera Deputaților, a revenit în cadrul emisiunii ”La masa presei” oferind detalii despre problemele cu care se confruntă satul buzoian, extrem de afectat de depopulare dar și de sărăcie.

”Legile care guvernează acum atât adminstrația publică locală cât și zona de agricultură au foarte multe lacune, au foarte multe neajunsuri. De aceea, avem nevoie ca în Parlamentul României să trimitem oameni care să aibă legătura cu țărâna, cum se spune pe românește, oameni care într-adevăr cunosc fenomenul agricol, cunosc fenomenul satului românesc, care se depopulează și dispare, care îmbătrânește de la lună la lună, de la an la an. Un sat în care nu reușim să ținem cu adevărat tinerii la țară, să dăm prin ei un alt suflu zonei rurale românești”, a precizat George Sava.

Pentru mai multe informații pe această temă, urmăriți emisiunea realizată de portalul Știri de Buzău, al cărei invitat a fost George Sava, candidat pentru Camera Deputaților din partea PRO România Buzău.

Share:

administrator

Lasă un răspuns