Soluții la criza generată de COVID-19 vin din testarea în masă a populației, nicidecum din închiderea piețelor. Aceasta este ideea avansată de un candidat pentru Senatul României, din partea PRO România Buzău.

Prezent la o dezbatere electorala, deputatul Gabriel Petrea a declarat că testarea în masă a populației trebuie demarată cât mai repede.

”Eu cred că dacă ne mobilizăm o săptămână, putem testa toată populația și știm unde suntem. În momentul de față avem niște cifre care sunt false. Spunem că sunt o mie de îmbolnăviri în București pe zi și se fac câteva mii de teste, iar în Ialomița sunt foarte puține teste. Sunt mult mai multe cazuri acolo unde nu se fac teste, unde nu avem o realitate. Trebuie să testăm pe toată lumea și în etape diferite să începem să izolăm cât se poate de mult cazurile depistate pozitiv”, a declarat deputatul Gabriel Petrea în emisiunea ”La masa presei”.

În ediția pe care o puteți viziona mai jos, candidatul a vorbit despre proiectele sale și ale partidului pe care îl reprezintă.

Share:

administrator

Lasă un răspuns