Protest în fața Prefecturii. Un grup de comercianți de mărfuri industriale au mers astăzi în fața Casei Albe pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la faptul că li s-a interzis accesul în târgurile săptămânale din județ. Oamenii spun că nu mai au nicio sursă de venit iar măsura este abuzivă.

protest prefectura 3 protest prefectura 1

Un grup de aproximativ 20 de comercianți au protestat astăzi în fața Prefecturii și au trimis prefectului Dimian o listă cu nemulțumiorile lor. Aceștia spun că li s-a interzis comerțul cu produse industriale în piețele și târgurile din județ iar ei nu mai au nicio sursă de venit.

Reprezentanții Prefecturii spun că au luat act de lista de revendicări și o vor trimite mai departe, la instituțiile abilitate, astfel încât să se găsească o soluție pentru această categorie de comercianți.

Camera Deputaților a decis, în calitate de for legislativ decizional, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns