Ensana Health Spa Hotels din Sovata dă startul reducerilor de Black Friday!  Campania se va desfășura în perioada 20-30 noiembrie 2020 și constă în discounturi de 40% la rezervările online pe www.ensanahotels.com/ro.

Brădet, Sovata și Ursina Health Spa Hotels sunt cele 3 locații din lanțul Ensana Hotels care oferă reduceri substanțiale la pachetele de cazare și terapii. Astfel, dacă te afli în căutare de sănătate pentru corp, suflet și minte într-un spațiu exclusivist, aici poți petrece un sejur de neuitat de până la 14 zile.

Resursele medicinale extrase din Lacul Ursu, experiența și competențele medicale vaste, dotările moderne și poziția excelentă ale celor trei hoteluri reprezintă garanția atingerii stării de bine pe toate planurile.

Considerate unele dintre cele mai bune destinații balneare din România, locațiile Ensana Hotels din Sovata oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată și nămol binefăcător, bazin wellness, bazine Kneipp și o zonă generoasă cu  saune și terapii individuale pentru tratamente medicale și de întreținere. Toate acestea se vor desfășura în deplină siguranță, deoarece accesul în bază de tratament se face exclusiv cu programare, iar pentru asigurarea distanțării sociale, toate cele trei locații asigură doar 50% din capacitatea de cazare.

Reducerile sunt valabile pentru rezervări cu perioada de ședere între 1 Decembrie 2020 și 25 Noiembrie 2021, reducerea aplicându-se doar în cazul achitării integrale a valorii rezervării, cu posibilitatea de a anula gratuit cu cel puțin 7 zile înainte de data sosirii.

Nu uitați, reducerile sunt valabile în perioada 20-30 noiembrie și se aplică doar rezervărilor online pe www.ensanahotels.com/ro!

The post Încep reducerile de Black Friday și la Ensana Health Spa Hotels! appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns