Primele instalații luminoase care vor fi montate pe Platoul Dacia, în Crâng și pe arterele principale ale orașului au început să ajungă la Buzău. Figurine 3D și ghirlande luminoase nemaivăzute până acum la Buzău ne vor încânta de Sărbători. Zilele acestea vor fi aleși și cei doi brazi de Crăciun care vor fi montați, unul în fața Palatului Comunal, iar celălat în Parcul Crâng, la Obelisc.

decoratii 1 decoratii 3

Sărbătorile de iarnă vor fi mai sărace anul acesta, fără Târg de Crăciun, fără patinoar pe platou, fără orășelul Copiilor și, mai ales, fără colinde la Pomul de Crăciun și fără întâlniri cu Moșul.

Pentru a suplini oarecum toate aceste lipsuri, edilii s-au gândit să împodobească orașul de Sărbători mult mai frumos decât în alți ani.

Primele TIR-uri au început să sosească la Primărie și să descarce panouri luminoase, care urmează să fie montate în zilele următoare.

Urmează să fie aduse și ghirlandele luminoase și figurinele de dimensiuni mari, care vor fi montate pentru prima data la Buzău.

Ca și în anii anteriori, de Ziua Națională a României. Pe stâlpii de pe arterele principale vor flutura și sute de steaguri tricolore.

Nici brazii de Crăciun nu au fost uitați de viceprimarul Apostu, care urmează să meargă la fața locului, acasă la buzoienii care i-au trimis poze cu pomii pe care doresc să-i ofere Municipiului de Sărbători.

Orășelul nu va fi construit dar aleea principală a Crângului va fi împodobită minunat și din difuzoare vor răsuna cânece de iarnă, spre bucuria celor care vor intra în parc și, mai ales, spre încântarea copiilor. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns