Președintele Consiliului Județean Buzău anunță demararea lucrărilor pentru construirea unei săli multifuncționale pentru persoanele cu dizabilități. Clădirea va fi ridicată în municipiul Buzău și va avea o capacitate de 145 de locuri.

sala multifunctionala siteSala multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități este cu un pas mai aproape de a deveni realitate! Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul pentru construirea și dotarea sălii este de 12 luni. Aceasta va fi unică în țară prin dotările de care va beneficia și va deservi Buzăul, dar și județele limitrofe.

Prin realizarea acestei investiții conducerea Consiliului Județean a dorit să se asigure că și persoanele cu dizabilități au la dispoziție un loc în care să poată desfășura activități sportive și să se poată recrea.

Sala va fi construită pe un teren situat pe strada Horticolei, între Liceul pentru Deficienți de Vedere și calea ferată. Buzăul intră astfel în rândul județelor care își adaptează strategiile la nevoile tuturor categoriilor sociale și care duc o politică de incluziune a persoanelor cu dizabilităţi. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns