Se toarnă asfalt pe Aleea Castanilor și în alveola pentru autobuze de la Gară, proaspăt construită. Pe strada din spatele Consiliului Județean vor începe operațiuni de pregătire pentru asfaltare la cea de-a doua porțiune, până la Muzeul Județean. Dacă vremea se va răci, sezonul de asfaltări din acest an se va închide.

asfalt castanilor 3 alveola gara 1

Primul tronson din  Aleea Castanilor va fi asfaltat în întregime, astfel încât, la sfârșitul acestei zile, drumarii la la Urbis au în plan să aștearnă cele două straturi, de bază și de uzură.

După ce vor terminalucrările de pe primul tronson al străzii, drumarii vor începe pregătirea pentru asfaltare al celei de-a doua porțiuni a Aleii Castanilor, până la Muzeul Județean.

Totodată, va fi reabilitată și aleea care asigură legătura cu Bulevardul Bălcescu.

Tot astăzi, Urbisul va turna asfalt și în zona Gării, unde a fost amenajată o alveolă pentru stația de autobuz, chiar lângă casa în care a locuit Caragiale.

Dacă temperaturile vor scădea sub zero grade, nu se va mai putea turna asfalt așa încât, asfaltările de astăzi ar putea fi ultimele din acest sezon. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns