Compania aeriană flydubai din Emiratele Arabe Unite a declarat miercuri că va începe lupte directe către Israel luna aceasta cu servicii de două ori pe zi între Dubai și Tel Aviv.

Anunțul vine după ce statele din Orientul Mijlociu, în august, au fost de acord să stabilească legături formale, inclusiv lansarea de zboruri directe între cele două țări.

Flydubai, deținută de stat în Dubai, va opera 14 servicii săptămânale între capitalele financiare ale Emiratelor Arabe Unite și ale Israelului începând cu 26 noiembrie, a declarat pe site-ul său web.

Biletele pentru aceste zboruri erau acum în vânzare. Emiratele din Dubai, cea mai mare companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, vor vinde bilete pe serviciul flydubai printr-un acord de cod partajat între transportatori, a spus o purtătoare de cuvânt a Emirates.

Cetățenii EAU și israelieni pot vizita țara reciprocă fără a solicita o viză înainte de a călători în cadrul acordurilor semnate recent între cele două state.

Companiile aeriene israeliene Israir și Arkia au promovat pachete către Dubai pentru zboruri începând cu 9 decembrie, dar spun că nu au primit încă aprobarea finală pentru zboruri.

El Al Israel Airlines ELAL.TA, cea mai mare companie aeriană a țării, nu a promovat zboruri. Industria aviației suportă cea mai gravă criză după ce pandemia de coronavirus din acest an a afectat majoritatea zborurilor. El AL și Etihad Airways din Abu Dhabi au operat recent zboruri fiind cele două țări care au delegații oficiale.

Citeste continuarea Flydubai din Emiratele Arabe Unite va începe zboruri directe în Israel în această lună

Share:

administrator

Lasă un răspuns