O firmă chineză specializată în scutece pentru adulți – cunoscută și sub numele de scutece – trebuie să ofere măști de protecție Regatului Unit.

Daddybaby tocmai a fost certificat de British Standards Institution (BSI) și UE pentru a oferi echipament de protecție individuală (PPE).

Este una dintre multele companii care au trecut la consumabile și echipamente medicale în timpul pandemiei de virus.

Daddybaby este una dintre cele mai bine vândute mărci de scutece din China, devenind prima listă publică în 2015.

În mod normal, compania este specializată într-o gamă foarte diferită de produse – inclusiv scutece pentru bebeluși, scutece pentru adulți și absorbante sanitare – dar acum a modificat șase linii de producție, crescând producția la 1.100 de bucăți de măști pe minut, sau 4.5m pe zi. Reacționând la aprobările BSI și UE, compania a spus că îi va permite „să rupă noi temeiuri”.

Daddybaby a început să facă măști pentru cetățenii chinezi atunci când focarul a început la sfârșitul lunii ianuarie și de atunci a început să le exporte în alte țări.

„Daddybaby a oferit peste 30 de milioane de măști civile oamenilor din China și a donat peste două milioane de măști oamenilor din întreaga lume”, a spus acesta. De când firma chineză și-a refăcut liniile de producție, a exportat mai mult echipament de protecție individuală (EIP) în străinătate.

Citeste continuarea O firmă chineză trece de la scutece pentru adulți la măști de față

Share:

administrator

Lasă un răspuns