Bursa de valori din Shanghai a suspendat IPO-ul cu acțiuni A al Ant Group pe piața sa STAR, care a fost inițial stabilită pentru joi, a declarat marți bursa chineză.

Ant Group a raportat recent autorității de reglementare a valorilor mobiliare din China despre schimbările semnificative din mediul de reglementare, a spus bursa, iar această evoluție majoră ar putea face ca Ant Group să nu respecte cerințele privind listarea informațiilor, a declarat bursa din Shanghai într-un comunicat.

Ant ar fi trebuit să devină publică în Hong Kong și Shanghai joi, după ce a strâns aproximativ 37 de miliarde de dolari, într-o vânzare publică record de acțiuni.

Bursa de valori din Hong Kong a refuzat să comenteze cu privire la suspendarea bursei de la Shanghai cu privire la partea din Hong Kong a IPO Ant.

Ant nu a răspuns imediat la o cerere de comentariu. Autoritățile de reglementare financiare de top din China au convocat fondatorul Ant Group Co Ltd, Jack Ma și doi directori de vârf, la o ședință de luni, în cadrul căreia au spus că activitatea lucrativă de creditare online a companiei se confruntă cu un control guvernamental mai strict, au declarat surse pentru Reuters.

Citeste continuarea Bursa de valori din Shanghai suspendă IPO-urile pe acțiuni ale Grupului Ant

Share:

administrator

Lasă un răspuns