Schimbare la vârful Prefecturii. În ședința de ieri, Executivul a decis destituirea Elenei Preda din funcția de subprefect al județului Buzău și înlocuirea ei cu Adina Claudia Moiseanu, jurist în cadrul AJFP. Ceremonia de învestire a avut loc astăzi, în prezența secretarului de stat în cadrul MAI, Gheorghe Sorescu.

subprefectaÎncepând de astăzi, prin ordinul primului-ministru, unul dintre subprefecții județului Buzău a fost schimbat. Este vorba despre Elena Preda, numită în funcție în luna februarie a acestui an. În locul său, tot prin ordinul primului-ministru a fost numită temporar pe funcție, Adina Claudia Moiseanu, funcționar în cadrul ANAF Buzău. Ceremonia de învestire a avut loc astăzi, în prezența secretarului de stat în cadrul MAI, Gheorghe Sorescu.

Cu vădite emoții, noul subprefect a mulțumit pentru încrederea acordată.

Decizia privind rocada de la vârful Prefecturii a fost publicată aseară în Monitorul Oficial. Elena Preda a fost detașată în funcția de subprefect al județului Buzău la începutul lunii februarie, din poziția de șef al Serviciului Caziere din cadrul IPJ Buzău. Acum, aceasta urmează să iasă la pensie. Noul subprefect, Adina Claudia Moiseanu, este de profesie jurist. Adina Moiseanu a condus din 2009 Serviciul Juridic în Administrația Județeană a Finanțelor Publice. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns