Ieri, la ședința de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Buzău, 19 consilieri dintre cei 23 aleși au depus jurământul în fața buzoienilor. Consilierul Aurel Gubandru, care are probleme de sănătate, nu a putut fi prezent la ședință. Astăzi, a fost contactat telefonic și a depus jurământul din spital, în cadrul primei ședințe extraordinare a CLM.

gubandruIeri, la ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal au depus jurământul doar 19 consilieri din numărul total de 23 de consilieri aleși.

Aurel Gubandru, consilier municipal validat, are probleme de sănătate și nu a putut fi prezent în amfiteatrul din Parcul Tineretului.

La capitolul diverse de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi a noului Consiliu Local Municipal, secretarul general Eduard Pistol l-a contactat telefonic pe Aurel Gubandru.

Pentru a fi completat numărul de consilieri aleși, încă trei supleanți așteaptă validarea și vor depune jurământul în fața Consiliului Municipal.

Un supleant va intra în CLM în locul lui Constantin Toma și altul, de la Liberali, în locul medicului Adrian Zoican, care a optat pentru Consiliul Județean.

Cel de-al treilea supleant, din partea Partidului Mișcarea Populară, în va înlocui pe Constantin Florescu, căruia i-a fost retras sprijinul politic. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns