Foto Răzvan Nicula

Traficul rutier pe DJ 203D a fost restricționat, la ieşire din Smeeni către Maxenu, din cauza unui accident rutier soldat cu patru victime, potrivit IPJ Buzău. Evenimentul rutier s-a produs la ieşire din Smeeni, aproape de Fântână Tamaduitoare.

În urma coliziunii frontale între un WV Passat și un Opel a rezultat rănirea a patru persoane, din ambele mașini. Ambii conducători aut, între care o tânără, sunt începători.

Răniții au fost preluați de echipajele de pe Ambulanta și transportați la Urgențele Spitalului Județean Buzău. A fost solicitată și intervenția pompierilor de la ISU Buzău.

Un autoturism condus pe direcția Buzău către Smeeni de către o șoferiță în vârstă de 35 de ani, din Căldărăști, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Scutelnici.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, a pasagerului acesteia un bărbat în vârstă de 41 ani, din Căldărăști, a șoferului și a pasagerei acestuia, de 38 ani, din Scutelnici.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstațelor în care s-a produs accidentul.

Share:

administrator

Lasă un răspuns