Traficul pe DN2 E85, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Vrancea, a fost dirijat, miercuri dimineață, din cauza unei coliziuni între o autoutilitară și un autovehicul tip dubă, cu șapte locuri. În urma impactului deosebit de puternic, unul dintre șoferi a murit, alte trei persoane fiind rănite.

Din primele date de la fața locului, un duba condusă pe direcția Buzău către Focșani de către un șofer în vârstă de 33 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu o camionetă care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto în vârstă de 67 de ani, din Iași.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului camionetei cu număr de Iași, rănirea șoferului din Vrancea și a celor doi pasageri din duba acestuia, un bărbat și o femeie de 45, respectiv 44 de ani, ambii din Galați.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstațelor în care s-a produs accidentul.

Share:

administrator

Lasă un răspuns