Avalanșa de cereri în județul Buzău, în primele zile din a doua etapă a campaniei de vaccinare, a condus deja la epuizarea programărilor din următoarea perioadă. Marți după-amiază, buzoienii care au dorit să facă o rezervare pentru vaccinare, prin call-center, au fost sfătuiți să revină, pentru că nu mai erau locuri disponibile în niciunul dintre cele șapte centre din județ.

La Buzău, numărul de telefon la care se pot face programări pentru vaccinare este 021.414.44.38.

Buzoienii care s-au vaccinat vor primi adeverințele prin poștă sau vor fi anunțați să revină la centre, pentru a le ridica.

Există și posibilitatea ca, în ziua de rapel, la administrarea celei de-a doua doze, să fie înmânată adeverința de la prima vaccinare.

Autoritățile buzoiene dau asigurări că deja sunt pregătite pentru a fi administrat rapelul pentru cadrele medicale care s-au vaccinat în primele zile de la startul campaniei de la nivelul județului.

Până acum, în cele cinci centre speciale amenajate inițial în spitale, s-au vaccinat aproape 2.600 de angajați din sistemul sanitar buzoian.

Între timp, a început și imunizarea în mai multe centre de îngrijire din județ. În paralel, autoritățile așteaptă undă verde pentru extinderea campaniei și în alte centre din județ, amenajate pentru a doua etapă de vaccinare.

Share:

administrator

Lasă un răspuns