Șoferii din municipiul Buzău care staționează în zone interzise vor plăti scump abaterea. Primăria Buzău a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe teritoriul municipiului Buzău.

Conform noilor reglementări, vor putea fi ridicate autovehiculele și remorcile staționate pe trotuare, scuaruri, spații verzi, treceri de pietoni sau în stațiile de autobuz ori pe zonele de carosabil marcate, unde este interzisă staționarea.

După aprobarea modificărilor, autovehiculele staționate neregulamentar vor fi ridicate de către echipaje ale societății Urbis Serv, însoțite de polițiști.

Pentru o mașină ridicată de pe domeniul public, proprietarul va scoate din buzunar cel puțin 900 de lei, sumă în care intră amenda aplicată de Poliția Locală, costul transportării mașinii și prima zi de „cazare” în curtea Urbis-Serv.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 19 ianuarie 2021, ora 12.00.

Proiectul de hotărâre referitor la modificarea și completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe teritoriul municipal. este postat pe site-ul oficial al Primăriei Buzău.

Share:

administrator

Lasă un răspuns