Un ialomițean a trăit, la sfârștiul anului trecut, în Buzău, cea mai urâtă noapte din viața sa. Aflat în căutarea unui loc de cazare, în fața gării CFR, a dat peste un individ care, în loc să-i ofere îndrumare, a început să-l lovească după care l-a deposedat de bani și bunuri. Tâlharul, un brăilean de 24 de ani, a fost reținut.

Fapta a fost sesizată Poliției în ziua de 27 decembrie 2020, de către persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani, din județul Ialomița. Victima și-a petrecut noaptea în scara unui bloc iar a doua zi, după ce s-a trezit, a sunat la 112 pentru a anunța că fusese jefuit.

Polițiști de investigații criminale, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Transporturi Feroviare, au identificat principalul bănuit în cazul tâlhăriei din zona gării. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Brăila.

În noaptea de 26 spre 27 decembrie 2020, bărbatul de 24 de ani l-a agresat pe ialomițean, imediat ce a observat că acesta este băut bine. I-a sustras banii și mai multe bunuri după care l-a abandonat în scara unui bloc. Prejudiciul a fost aproximat de către persoana vătămată la peste 7.000 de lei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 31 decembrie, în urma probatoriului administrat, instanța a dispus arestarea preventivă a brăileanului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Prejudiciul nu a putu fi recuperat, tâlharul cheltuindu-i pe toți la păcănele.

Share:

administrator

Lasă un răspuns