Odată cu temperaturile scade și nevoia noastră de a mai folosi toate produsele din arsenalul personal de frumusețe. Și nu e doar frigul de vină, ci și faptul masca de protecție pe care o folosim de fiecare dată când ieșim din casă ne face oarecum să nu mai punem la fel de mult preț pe aspectul feței noastre.

Curând va începe să ningă, iar fulgii de zăpadă nu vor avea un impact plăcut asupra rimelului aplicat pe gene. Nici de blush nu va mai fi nevoie când frigul o să iți brăzdeze fața, dar chiar și așa, puțină culoare nu a stricat niciodată iarna, mai ales pe unghii. Până la urmă este perioada cea mai frumoasă din an, nu-i așa? Deci ai toate motivele să iți “condimentezi” puțin unghiile.

Iarna aceasta manichiura în tonuri de albastru va face spectacol oriunde te-ai afla. Prin urmare nu ai nevoie de vreo ocazie specială că sa treci de la nuanțele acelea nude sau de la cele ruginii, de toamnă, la ceva mai festiv, mai vesel și mai colorant. Strălucire, sclipici, ALBASTRU!  Aceasta este propunerea nail artiștilor din întreaga lume pentru oricine își dorește o manichiură de iarnă HOT, dar mai ales în tendințe!

To All a Good Night și Bling it On sunt vedetele albăstrui din colecția de iarnă Shine Bright de la O.P.I. Cu o textura fabuloasă, aceste lacuri te ajută să:

– Petreci cât e noaptea de lungă și să fii vedetă cu ajutorul acestei nuanțe magnifice care iți va lumina întunericul;

– Sau să porți un albastu “de gheață”, pentru un spectacol de culoare.

Colecția Shine Bright conține 15 nuanțe de sărbătoare, dintre care 3 sunt cu adevărat speciale, deoarece conțin extra glitter. Shine Bright reușeste să înglobeze spiritul festiv al sărbătorilor prin intermediul acestor nuanțe pline de sclipire și strălucire.

Lacul de unghii OPI NAIL LACQUER este disponibil în peste 160 de culori. Fiecare lac este prevăzut cu Peria OPI ProWide™, ultima inovație din domeniul pensulelor care facilitează o aplicare perfectă.

Atunci când este utilizat în cadrul unui serviciu profesional, Nail Lacquer poate rezista pe unghii până la 7 zile. Un serviciu profesional constă în pregătirea corespunzătoare a unghiilor naturale și respectarea protocolui de aplicare, folosind un strat de bază OPI NATURAL NAIL BASE COAT, două straturi de lac de unghii OPI NAIL LACQUER și un start de top de sigilare OPI TOP COAT. După aplicarea fiecăruia dintre aceste straturi se sigilieaza bine marginile unghiei.

Preț recomandat de vânzare: 47 lei

The post Albastru, pentru cele mai spectaculoase manichiuri de iarnă appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns