Reducere de posturi la o societate din subordinea Primăriei Buzău. Aproape 200 de locuri de muncă prevăzute în organigrama după care a funcționat până acum Urbis Serv vor fi tăiate, ceea ce înseamnă că o parte dintre angajații societății vor rămâne fără locuri de muncă.

clm dec asfalt castanilor 3

Proiectul de hotărâre privind reducerea personalului la Urbis Serv a ajuns pe masa aleșilor locali. Aflat la punctul 17, pe ordinea de zi, proiectul a stârnit discuții între consilierul local din partea USR Plus, Irinel Cârstea, și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Potrivit proiectului, organigrama societății s-a redus cu 184 de posturi. Directorul Urbis, Dan Cuza a venit cu lămuriri în privința locuri de muncă prevăzute în organigramă, multe dintre ele neocupate. Dacă se trage linie, numărul efectiv al disponibilizărilor este de 37 de persoane.

Astfel, activitatea URBIS urmeaz a se desfășura cu: 4 posturi de conducere delegată, 7 posturi – conducere executivă, 10 posturi conducere operativă, 44 posturi personal execuție și 172 posturi de muncitori. (Mirela Copariu)

Link video
https://youtu.be/6PKliHXUwnA
Share:

administrator

Lasă un răspuns