British Land Plc a declarat miercuri că a vândut o participație de 75% la trei clădiri din West End din Londra pentru 401 milioane de lire sterline (538,8 milioane de dolari), pe măsură ce dezvoltatorii imobiliari se luptă cu o încetinire a reînnoirilor de leasing de birouri și a colecțiilor de chirie.

Restricțiile pentru stoparea răspândirii noului coronavirus au început să apară în rezultatele firmelor imobiliare britanice, într-un moment în care piața se confruntă și cu incertitudinile generate de Brexit.

British Land a anunțat luna trecută o creștere accentuată a pierderilor și a avertizat cu privire la mai multe probleme pentru sectoarele de birouri și retail, reluând în același timp plățile de dividende în urma vânzărilor de proprietăți care și-au sporit finanțele.

Compania, care deține un mix de birouri și mall-uri, a declarat că activele vândute către Allianz Real Estate nu se aliniază concentrării sale centrale pe proprietățile mixte din Londra.

Acțiunile companiei, care acum a vândut active în valoare de 1,1 miliarde de lire sterline în acest an, au crescut cu 1,6% la începutul tranzacțiilor.

Proprietarul complexului comercial și de birouri Broadgate din Londra a declarat că tranzacția a reprezentat un randament inițial net „amestecat” de 4,32%, o primă față de valoarea sa contabilă din septembrie.

British Land și Allianz vor forma, de asemenea, un joint-venture în care dezvoltatorul va continua să administreze cele trei clădiri în schimbul unei taxe.

Citeste continuarea British Land vinde participație la clădirile din West End pentru 401 milioane de lire sterline

Share:

administrator

Lasă un răspuns