Plata călătoriei cu autobuzele din municipiul Buzău se poate face inclusiv prin trimiterea unui SMS la 7494 cu textul L, urmat de numărul liniei. În maximum 30 de secunde veţi primi un SMS de confirmare a activării titlului de călătorie care va conține un cod de control.

Veţi comunica acest cod de control, la solicitarea controlorului, ca dovadă a plăţii.

SMS-ul de comanda este gratuit în retele Vodafone și Digi Mobil, iar în rețelele Orange și Telekom este de 0.05 euro + TVA.

INFORMAŢII PRIVIND PLATA PRIN SMS

1. Validarea şi consultarea plăţii prin SMS

Pentru a avea un titlu de călătorie valabil, trebuie să primiţi un SMS pe telefonul dumneavoastră, prin care să vi se confirme achiziţia, în urma comenzii făcute la numărul 7494. De asemenea, în cazul unui control, este răspunderea dumneavoastră ca telefonul de pe care s-a făcut comanda să fie asupra dumneavoastră şi în stare de funcţionare.

2.Comanda prin SMS a biletului de călătorie sau a abonamentelor

Activarea biletului de călătorie sau a unui abonament la S.C. TRANS BUS S.A. prin SMS se face de pe telefonul mobil conectat la din una din reţelele ORANGE, VODAFONE, TELEKOM, DIGI MOBIL, începând cu data de 20.10.2018:

a) înainte de urcarea în mijlocul de transport în comun, se trimite un SMS la numărul 7494 conţinând:

– L urmat de NUMARUL LINIEI, prin SMS la noul numar scurt 7494, pentru a achita o calatorie pe raza Municipiului Buzau
– ABBZ L, urmat de NUMARUL LINIEI prin SMS la noul numar scurt 7494, pentru a achita un abonament pentru linia respectiv. Abonamentul SMS este valabil pe raza mun. Buzau, până la sfârșitul lunii în carea fost trimis SMS-ul.
– ABELV L, urmat de NUMARUL LINIEI prin SMS la noul numar scurt 7494, pentru a achita un abonament redus, pentru elevi si studenti, pentru linia respectiva. Abonamentul SMS este valabil pe raza mun. Buzau, până la sfârșitul lunii în carea fost trimis SMS-ul.

b) în maximum 30 secunde veţi primi un SMS de confirmare a activării titlului de călătorie care va contine un cod de control. Veţi comunica acest cod de control, la solicitarea controlorului, ca dovadă a plăţii.

c) SMS-ul de comanda este gratuit in retele Vodafon si Digi Mobil, iar in retele Orange si Telekom este de 0.05 euro + tva.

Mai multe informații găsiți aici.

Share:

administrator

Lasă un răspuns