Un scandal izbucnit, sâmbătă după amiază, între un cetățean recalcitrant și agenții de pază din Shopping City Buzău, a fost aplanat de echipajele de poliție chemate prin 112 chiar de scandalagiu.

Protagonistul scenelor derulate în interiorul centrului comercial este un constănțean de 29 de ani. El a intrat în mall, jurul orei 15.00, pentru a cerși mâncare și bani.

Acesta a fost recunoscut de agenții de pază ai centrului comercial, tânărul nefiind la prima vizită în galeria comercială din nordul municipiului. O grupă de intervenție l-a preluat pe constănțean și a încercat să-l scoată cu forța din mall.

Preț de câteva minute bune, spun unii martori, tânărul încolțit de paznici ar fi țipat ca din gură de șarpe și i-ar fi amenințat pe agenți cu un cuțit pe care spunea că îl are la el. Acesta a avut timp să sune la 112 și să cheme în ajutorul său Poliția, de teama de a nu fi agresat de agenții de pază.

Mai multe echipaje de poliție și o ambulanță au sosit imediat la mall, în urma solicitării. La percheziție, susțin reprezentanții IPJ, nu a fost găsit asupra lui niciun obiect ascuțit. Polițiștii de la Ordine Publică l-au preluat pe tânăr și, după ce l-au interogat, l-au dus cu mașina la gară și l-au urcat într-un tren de Constanța.

Share:

administrator

Lasă un răspuns