Un clip care surprinde angajatul unei carmangerii din Râmnicu Sărat în timp ce adună cu mâinile, de pe jos, carnea tocată scăpată dintr-o ladă stârnește intense dezbateri pe rețelele de socializare. În timp ce unii cred că resturile au fost luate pentru a fi aruncate la gunoi, mulți sunt convinși că marfa a ajuns din nou la vânzare.

Postarea care a apărut joi seară pe Facebook a strâns în câteva ore peste 2.800 de distribuiri, cele mai multe însoțite de comentarii care exprimă revolta față de gestul angajatului magazinului aflat în piața din Râmnicu Sărat.

”Gândesc acești oameni? Își bat joc cu bună știință, nu au scuze pentru ce fac. Asta, în cazul în care o pun la vânzare, aici se vede doar cum o adună de pe jos”, scrie unul dintre cei care au preluat filmulețul. ”Ai impresia că o aruncă? Se vinde, că românul cumpără”, a venit imediat răspunsul altui internaut.

Potrivit DSV Buzău, agentul comercial a fost identificat joi seară. Toată carnea tocată aflată la comercializare în momentul controlului a fost scoasă de la comercializare și depozitată pentru a fi trimisă la incinerator.

Este însă greu de probat dacă marfa scăpată pe jos de angajat s-a aflat sau nu în galantar până la sosirea inspectorilor DSV în control. Pentru neglijența dovedită de înregistrarea video, agentul a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei.

Carmangeria care apare în filmare aparține fratelui unuia dintre primarii comunelor din jurul municipiului Râmnicu Sărat.

Este specializată pe producerea și comercializarea de carne de pasăre și derivate, produse apreciate de râmniceni. Apropiați ai patronului spun că acesta nu și-ar permite o asemenea imprudență, aceea de a reintroduce în vânzare carne adunată de pe jos și că, cel mai probabil, restul de carne tocată a fost aruncată.

Share:

administrator

Lasă un răspuns