2020 a fost un an precum un carusel. Un an în care planurile și viețile noastre au fost puse în așteptare de o pandemie care a oprit lumea în loc.

Sănătate, protecție, igienă, imunizare, distanțare socială și norme sanitare stricte – acestea au fost coordonatele care ne-au dictat existența în 2020.

Am căutat soluții, variante, idei, cure și medicamente care să ne ajute să luptăm cu virusul care ne-a marcat viața în acest an. Dar căutarea se apropie de sfârșit. De acum te invităm să fii pe pace și să te relaxezi alături de ai tăi.

Stada te invită să te bucuri de viață și să faci primii pași spre normalitatea care ne-a lipsit în acest an. Explicația? Din ianuarie 2021, Stada te pune la adăpost.

Cum? De ce? Ei bine, Stada îți dă de veste că, în anul ce vine, va lansa un produs super inovator care va ține răceala, gripa și Covid-ul la distanță.

Fii cu ochii pe noi ca să poți afla toate detaliile despre ViruProtect Stada, o inovație absolută, sub formă de spray oral, ce acționează împotriva virusurilor de răceală și gripă! ViruProtect Stada acționează exact acolo unde se instalează virusurile: în cavitatea bucală și în gât, unde blochează și dezactivează majoritatea virusurilor ce provoacă răceala și gripa, inclusiv SARS-COV-2 și protejează împotriva infectării căilor respiratorii inferioare.  

În luna ianuarie 2021, revenim cu vești complete, pentru că nu vrem să lăsăm gripa și răceala să te țină departe de viață. Vei avea și ocazia să fii printre primii beneficiari ai acestei inovații.

Despre Stada România

STADA Romania este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG și este prezentă pe piața din România din anul 1997 prin Stada M&D SRL și Stada Hemofarm SRL (laborator specializat în testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global).

Stada are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescripție medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Anul 2020 a reprezentat un an al transformarilor pentru STADA România, focusul principal fiind  integrarea operațiunilor locale ale Walmark Romania, tranzacție ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 si a fost aprobata local de Consiliul Concurentei pe data de 19.02.2020.

***

Despre STADA Arzneimittel AG

STADA Arzneimittel AG este o companie farmaceutică cu sediul central în Bad Vilbel, Germania. Grupul STADA are o strategie de afaceri axată pe doi piloni: medicamente generice, inclusiv produse farmaceutice de specialitate și produse eliberate fără prescripție medicală, pentru consumatori.

La nivelul anului 2019, Grupul STADA a raportat o cifra de afaceri de 2,608.6 mil EUR și EBITDA de 625,5 mil EUR.

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 120 de țări, 20 de fabrici și circa 11.100 de angajați în întreaga lume.

De peste 120 de ani, Stada are grijă de cel mai de preț lucru: sănătatea. Îngrijirea sănătății și bunăstării oamenilor se află în centrul filozofiei Stada.

The post Fii pe pace și intră relaxat în vacanța de Sărbători appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns