Un eveniment rutier produs joi după-amiază la trecerea de pietoni de lângă Policlinica Nicolae Titulescu s-a soldat cu rănirea unui pieton de 70 de ani. Acesta traversa strada regulamentar când a fost accidentat de un șofer de 77 de ani.

În timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul N. Titulescu dinspre strada Transilvaniei, către bulevardul N. Bălcescu, un șofer buzoian de 77 de ani a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 70 de ani, de asemenea din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe zebră.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judetean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul, în vârstă de 70 ani, a suferit un TCC minor, nivel 0, Traumatism toraco-abdominal și un Traumatism membru inferior.

Victima este stabilă hemodinamic și respirator, în curs de investigații. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările. Traficul se desfășoară dirijat până la finalizarea cercetărilor.

Share:

administrator

Lasă un răspuns