Marca de lux Gucci, deținută de grupul francez Kering, va acorda cel puțin 500.000 de dolari UNICEF pentru a ajuta la furnizarea și distribuirea vaccinurilor COVID-19 către persoanele vulnerabile din întreaga lume, a declarat vineri.

În plus față de donația de 500.000 de dolari, Gucci a spus că va echilibra banii strânși pentru Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) cu până la 100.000 de dolari și și-a invitat adepții să doneze prin intermediul platformei gucci.benevity.org/community între 5 și 26 decembrie.

Agenția ONU strânge fonduri pentru COVAX, un program, condus de Organizația Mondială a Sănătății și de grupul de vaccinuri GAVI, pentru a colecta fonduri din țări mai bogate și organizații non-profit pentru a cumpăra și distribui vaccinuri în țările mai sărace.

COVAX a strâns până acum 2 miliarde de dolari. Numerarul Gucci va finanța activități precum furnizarea de truse de testare pentru a reduce transmisia virusului în comunitate, echipamente pentru condițiile de frig pentru a menține eficiente dozele de vaccinuri și transportul de vaccinuri.

Citeste continuarea Gucci donează 500.000 de dolari UNICEF pentru a ajuta la furnizarea de vaccinuri COVID

Share:

administrator

Lasă un răspuns