Zeci de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate, miercuri, în județul Buzău, și un nou deces. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care, după ce a contractat noul coronavirus, a fost internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Pacientul decedat avea comorbidități. Acesta suferea de obezitate, insuficiență cardiacă și adenom de prostată. Numărul deceselor COVID-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 175.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 57 de cazuri noi de COVID-19, 2 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 4 în unități sanitare din alte județe.

Cei 57 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 11 și 82 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 6.658, 5.260 persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 844 de persoane se află în carantină, iar 1.072 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 175.

Share:

administrator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?