Discursurile oficialităților de la manifestarea de astăzi din Parcul Crâng au conținut și mesaje specifice perioadei pandemice prin care trecem. Autoritățile au îndemnat buzoienii la unitate în lupta împotriva noului coronavirus.

oficiali crangÎn cuvântarea sa, Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei a amintit de vremurile grele pe care le traversăm, îndemnând buzoienii și la credință, pentru a depăși perioada mult mai ușor.

Al treilea om în stat, buzoianul Marcel Ciolacu, a făcut un nou apel la unitate în lupta românilor cu noul coronavirus.

Șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ținut să le mulțumească celor care sunt în prima linie în gestionarea crizei din sănătate și le-a transmis buzoienilor să fie responsabili.

Prefectul Leonard Dimian a citit mesajul de 1 Decembrie transmis de premierul Ludovic Orban, conținând un apel la responsabilitate.

La rândul său, comandantul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, general maior doctor Dragoș-Dumitru Iacob, și-a exprimat speranța că, la anul, manifestările dedicate Zilei Naționale vor fi organizate și cu participarea publicului. (Mihai Bunăziua)

Share:

administrator

Lasă un răspuns