Zonele care vor fi iluminate feeric sunt centrul municipiului Buzău, principalele bulevarde, Unirii şi Nicolae Bălcescu, străzile Spiru Haret, Tudor Vladimirescu și Aleea Trandafirilor, precum și aleea principală din Parcul Crâng.

Majoritatea decoraţiunilor sunt pe bază de leduri albe cu inserţii colorate. Autoritățile spun că actualele instalaţii stradale de sărbători diferă de cele de anul trecut.

Piaţa Daciei va fi cel mai strălucitor loc din oraş. La fel ca în anii trecuţi, în faţa Primăriei vor fi împodobiţi cu instalaţii luminoase doi brazi naturali, unul mai mic, plantat de municipalitate în anul 2011, şi altul adus din gospodăria unui localnic din Merei.

Copiii se pot întâlni cu Moş Crăciun, care-şi va parca sania trasă de reni sub bradul cel mare. De asemenea, aleea principală din Parcul Crâng va fi animată cu diferite figurine inspirate din basme și desene animate.

Măsurile de distanțare fizică impun autorităților anularea evenimentelor cu ocazia sfârșitului de an. Târgul de Crăciun din centrul oraşului nu va mai fi organizat în acest an.

Nici Orășelul Copiilor, nu va mai încânta privirea celor mici. 2020 este anul în care aproape toate târgurile, festivalurile și evenimentele cultural artistice , au fost anulate.

Nici locuitorii din comunele judeţului nu au mai avut parte de un mic, o bere și muzică, în cadrul festivalurilor.

Anul 2020 se încheie în aceeași notă. Orășelul al Copiilor nu se va mai deschide. Nici Târgul de Crăciun , unde se găseau cele mai bune produse autentice românești nu își va deschide porțile, iar patinoarul în aer liber, mult iubit de copii, nu va mai fi instalat pe Platoul din Piaţa Dacia.

Share:

administrator

Lasă un răspuns