În această lună se împlinesc 26 de ani de la lansarea brandului Bacolux pe piața hotelieră din România. Pentru a sărbători acest moment aniversar, Bacolux Hotels lansează pentru prima dată oferte opace și vouchere cadou valorice.

,, Suntem convinși că iubitorii de necunoscut vor aprecia aceste oferte opace care conțin fiecare o mulțime de surprize. Acestea dezvăluie la momentul rezervării doar o parte din serviciile ce urmează să fie incluse în sejur. Spre exemplu, se poate achiziționa o ofertă pentru cuplu, iar oaspeții vor afla la ckeck –in detaliile sejurului, cu tot ce a pregătit echipa Bacolux astfel încât escapada romantică să fie una completă. Tot pentru prima dată vom  introduce vouchere cadou valorice. Oaspeții vor putea cumpăra vouchere cadou Bacolux Hotels pe care să le folosească în toate locațiile noastre din Băile Herculane, Craiova și Eforie Nord, sau direct vouchere pentru locația preferată. Alături de voucherele cadou, ofertele opace pot reprezenta cadouri inedite pentru cei dragi, iar city break-urile și vacanțele reprezintă o experiență în sine și un mod minunat de a crea amintiri.” a precizat Marinela Badea, Deputy Director of Business Development, Bacolux Hotels România

Tradiția se păstrează la Bacolux Hotels România. Astfel, Black Friday, așa cum a fost creionat conceptul original în America, urmează să fie marcat în ultima vineri a lunii noiembrie.

Peste 100 de oferte de vacanță, city break, sărbători și ocazii speciale, oferte opace inedite și vouchere cadou vor putea să fie achiziționate de Black Friday doar vineri, 27 noiembrie, între orele 09:00 – 20:00, iar toate ofertele urmează să fie afișate vineri pe bacoluxhotels.ro.

Despre Bacolux Hotels Romania

Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, care oferă servicii diverse pentru leisure și business, încurajând petrecerea vacanțelor în România, în locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente și team building-uri la Herculane sau Craiova.

Cele 4 locații Bacolux Hotels:

  • Bacolux Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane
  • Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane
  • Bacolux Craiovita Hotel & Events ***, Craiova
  • Bacolux Hefaistos, Eforie Nord – începând cu vara 2021

Bacolux Hotels a lansat în premieră pentru  regiunea de sud-vest a României vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Cea mai recentă investiție este reprezentată de hotelul Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, un proiect ambițios și inovativ, care va exprima o nouă etapă în evoluția brand-ului Bacolux Hotels România, locație a cărei inaugurare este preconizată la deschiderea sezonului estival 2021.

The post La aniversarea a 26 ani, Bacolux Hotels România lansează în premieră oferte opace și vouchere cadou appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns