Comuna Poșta Câlnău a intrat în scenariul roșu din cauza creșeterii numărului de cazuri de coronavirus. Multe dintre cazuri au fost semnalate în rândul angajaților din Primărie și de la anumite servicii publice, fapt care a condus la declararea unui focar de COVID.

primaria posta calnauÎn momentul de față, Primăria Poșta Câlnău este cea mai afectată administrație publică locală din județ, ca urmare a numărului mare de angajați depistați cu coronavirus. Potrivit D.S.P., focarul de la primărie numără 14 persoane. În aceste condiții, doar nouă angajați mai sunt activi în clădirea principală, printre ei fiind viceprimarul și primarul.

Din weekend, comuna Poșta Câlnău a intrat în scenariul roșu, restaurantele și barurile fiind închise. Cu această ocazie, șeful administrației locale le-a transmis  un mesaj localnicilor.

În vară, primarul din Poșta Câlnău, Sorin Munteanu, a fost infectat cu COVID. A depășit cu greu perioada, iar după ce s-a vindecat a decis să doneze plasmă pentru alți pacienți cu coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Share:

administrator

Lasă un răspuns