Exclus din PMP printr-o decizie a Biroului Politic Executiv, pe motiv că a obținut un rezultat foarte slab la alegerile locale, avocatul Constantin Florescu a formulat acțiune în instanță și a câștigat. Astfel, a revenit în Consiliul Local Municipal și ieri, în ședința ordinară a lunii noiembrie a depus jurământul.

florescuÎn luna octombrie, din candidatul partidului la Primăria la Buzău a ajuns în postura de om exclus din partid. Constantin Florescu a fost exclus din PMP, într-o ședință a Biroului Politic Executiv, decizia având drept fundament rezultatele slabe obținute de fostul judecător la scrutinul de la agegerile locale. De asemenea, Florescu a fost acuzat că nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile locale, motiv pentru s-a decis retragerea sprijinului politic. Constantin Florescu a contestat decizia în instanță și a câștigat.

Așa se face că ieri, în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, Constantin Florescu a depus jurământul din postura de consilier municipal ales.

În aceste condiții, fostul viceprimar Fănică Bîrlă își pierde mandatul de consilier, conform ordinii pe liste. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns