Anul acesta COS oferă o reducere exclusivă la piese selectate: “dressed up to dressed down and everything in between”. Clienții au acum ocazia să descopere cele mai iubite piese ale mărcii din colecția pentru sezonul rece.

De-a lungul acestei săptămâni va exista o ofertă limitată la piese atent selectate din colecțiile pentru femei, bărbați și copii. De la îmbrăcăminte de ocazie și modele atemporale, până la layerere confortabile de weekend, fiecare piesă este concepută pentru a constitui o bază a garderobei săptămânale. Paltoanele care vor rezista sezon dupa sezon și tricotajele realizate din fire provenite din surse sustenabile completează colecția.

Colecția COS toamnă iarnă 2020 îmbină proprietăți inovatoare cu tehnici tradiționale pentru a forma clasice redefinite, dedicate stilului de durată și longevității. Culorile neute precum crem-ul și beije-ul și tonurile de gri care definesc baza acestui sezon sunt contrastate cu albastru electric și verde pin.

Pentru o perioadă limitată de timp: 23 – 29 noiembrie, clienții pot cumpăra piesele cu o reducere de 30% online și în magazinele selectate și exclusiv online pe 30 noiembrie pentru colecția completă, cu access VIP pe 29 noiembrie doar pentru abonații COS.

The post COS OFERTĂ LIMITATĂ appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns