Buzoienii care au dorit sa-si plateasca darile catre municipalitate azi dupa-amiaza au trebuit sa renunte, din cauza faptului ca sistemul informational care deserveste biroul Taxe si Impozite n-a functionat. Reprezentantii primariei spun ca problemele s-au ivit dupa pranz si ca se vor rezolva pana maine.

ceausel taxe impozite 1

Probleme la sistemul informatic care deservește biroul “Taxe si Impozite”, al Primăriei. Azi, după-amiază, buzoienii care au dorit să-și achite dările către municipalitate au făcut cale-ntoarsă, din cauză că datele lor nu puteau fi introduse în sistem. Reprezentanții primăriei spun că au survenit defecțiuni la servere, după ce, astă noapte, softul aferent acestora ar fi fost updatat. Totodată, buzoienii sunt asigurați că defecțiunile vor fi remediate până mâine.

În medie, 5-600 de buzoieni se prezintă zilnic pentru a-și plăti taxele la primărie, cele mai multe dosare vizând înmatriculări auto.

Din fericire, la ora blocării sistemului nu mai erau foarte mulți cetățeni care așteptau la coadă, pentru a-și achita dările către primărie. (Andrei Solomon)

Share:

administrator

Lasă un răspuns