Daimler AG DAIGn.DE și Geely Holding au declarat vineri că, China ar putea apărea ca centru de producție și export pentru motoare hibride dezvoltate în comun pentru mașinile Volvo și Mercedes-Benz.

La începutul acestei săptămâni, producătorul german de automobile a spus că va coopera cu compania chineză Geely [GEELY.UL] pentru a construi motoare cu combustie de generația următoare pentru a fi utilizate în vehicule hibride.

Motoarele vor fi produse atât în ​​China, cât și în Europa, iar Geely și Daimler vor coopera în inginerie, aprovizionare și producție, au declarat companiile într-un comunicat de presă comun.

„Exportul motorului din China este considerat a fi o opțiune”, se mai spune în comunicat. Mercedes-Benz își propune ca mai mult de jumătate din vânzările sale de autoturisme să fie compuse din hibrizi conectabili sau vehicule pur electrice până în 2030. Un Conghui, președinte al Geely Holding Group, președinte și CEO al Geely Auto Group, a declarat: „Acest proiect reflectă nevoia de economii de scară și investiții direcționate în cercetare și dezvoltare în sisteme de propulsie și sisteme de acționare hibride curate și extrem de eficiente și aplicațiile acestora.”

Citeste continuarea Daimler și Geely văd China ca pe un centru de producție pentru motoarele hibride

Share:

administrator

Lasă un răspuns