Acțiunile s-au ridicat în timp ce dolarul a scăzut joi, iar petrolul s-a redus mai puțin, dar a crescut după ore după un raport potrivit căruia parlamentarii americani ar putea relua negocierile privind stimulentul economic, care a ridicat întunericul care a persistat în cea mai mare parte a zilei.

Chuck Schumer, democrat din Senatul Superior, a declarat că liderul majorității republicane, Mitch McConnell, a fost de acord să reia discuțiile de ajutor COVID-19 pe măsură ce cazurile cresc în toată țara, a raportat CNBC.

„Este vorba despre reluarea negocierilor de stimulare”, a declarat Edward Moya, analist senior de piață la OANDA din New York, despre schimbarea rapidă pe piețe. „Acesta ar trebui să fie un puternic catalizator de piață și să aibă succes în Asia” vineri, a adăugat Moya.

Media industrială Dow Jones a crescut cu 44,81 puncte, sau 0,15%, până la 29,483,23, S&P 500 a câștigat 14,08 puncte, sau 0,39%, la 3,581,87, iar Nasdaq Composite a adăugat 103,11 puncte, sau 0,87%, la 11,904,71. Dow și S&P au fost mai mici înainte de știri, în timp ce acțiunile tehnologice au crescut mai mult, pe măsură ce noile blocaje au consolidat așteptările cererii de servicii online.

Prețurile petrolului au inversat pierderile și au crescut în comerțul post-piață, după ce Brent a scăzut cu 0,3%, la 44,20 dolari pe baril, cu țițeiul american cu 0,2% mai mic, cu 41,70 dolari.

Indicele dolarului a scăzut cu 0,235%, iar euro a crescut cu 0,21%, până la 1,1877 dolari.

Bilanțul de referință la 10 ani al Trezoreriei a crescut cu 12/32 din preț până la randament de 0,8423%, de la 0,882% târziu miercuri.

PRESIUNEA POLITICĂ

Politicienii au părut presați să acționeze după ce proprietarii de afaceri mici au avertizat în ultimele zile că, companiile lor nu ar putea supraviețui noilor blocaje, provocate de valul actual de infecții. Raportul negocierilor, dacă va fi confirmat, ar putea determina investitorii să prețuiască în perspectiva unei facturi de stimulare înainte ca președintele ales Joe Biden să intre în funcție, a spus Moya. Știrea a ajutat la risipirea stării de spirit întunecate care domină piețele mai devreme în cursul zilei.

Citeste continuarea Acțiunile cresc, dolarul scade la discuțiile despre noul stimul american

Share:

administrator

Lasă un răspuns