FCSB va disputa meciurile din play-off, la Buzău, pe stadionul Gloria. Zilele trecute, o vizită a managerului Mihai Stoica dădea ca posibilă revenirea trupei lui Becali în Crâng, dar pentru sezonul viitor.

De asemenea, nu era exclusă nici includerea arenei buzoiene, în caietul de sarcini, pentru dosarul de licențiere al sesiunii competiționale 2020-2021.

Joi, însă, în calitate de invitat la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal, Ion Cazan, managerul clubului finanțat de primărie, nu a infirmat zvonurile că FCSB ar putea juca play-off-ul ediței actuale a Ligii 1, pe stadionul Gloria.

Mai mult, acesta a confirmat că s-a bătut palma, detaliile sunt stabilite aproape în totalitate, lipsind doar semnătura celor două părți de pe contractul ce ar parafa înțelegerea.

Astfel, Gloria Buzău ar putea împărți arena din Crâng cu trupa condusă de Bogdan Vintilă, cel puțin pentru o perioadă de câteva luni. Asta, în contextul în care elevii lui Ilie Stan se antrenează de obicei la Săhăteni, tocmai pentru a proteja suprafața de joc.

Share:

administrator

Faci un comentariu sau dai un răspuns?