Directorul executiv al Tesla Inc TSLA.O, Elon Musk, a declarat joi că a făcut patru teste coronavirus în aceeași zi, cu două rezultate pozitive, în timp ce celelalte două au fost negative.

„Ceva extrem de fals se întâmplă. A fost testat pentru covid de patru ori astăzi. Două teste au ieșit negative, două au ieșit pozitive.

Aceeași mașină, același test, aceeași asistentă. Test rapid de antigen de la BD”, a spus Musk într-un tweet, posibil referindu-se la testul rapid al antigenului BDX.N al lui Becton Dickinson și Co. CEO-ul Tesla a declarat că este supus testelor de reacție în lanț a polimerazei (PCR) de la laboratoare separate ale căror rezultate vor dura aproximativ 24 de ore.

Când a fost întrebat de un utilizator Twitter dacă a prezentat simptome, Musk a spus că are simptome de „răceală tipică”.

„Nimic neobișnuit până acum”, a adăugat Musk.

Becton Dickinson a declarat, în septembrie, că investighează rapoartele din casele de bătrâni din SUA că echipamentele sale rapide de testare a coronavirusului produc rezultate fals pozitive. Becton Dickinson nu a răspuns la o cerere de comentariu joi târziu.

Citeste continuarea Musk spune că a făcut patru teste COVID-19; doi au fost pozitivi, doi negativi

Share:

administrator

Lasă un răspuns