La ordinul Primăriei, toate centralele termice din unitățile școlare au fost oprite pe perioada închiderii școlilor. Acestea vor putea fi redeschise doar în anumite situații punctuale. Doar decidenții din Palatul Comunal pot hotărî închiderea sau deschiderea căldurii în unitățile școlare, în perioada în care cursurile se țin online.

scoala 7 covid 2Închiderea unităților școlare pentru 30 de zile a adus și economii Primăriei.

Pentru că încălzirea școlilor nu mai era necesară în lipsa elevilor și a profesorilor, centralele termice au fost oprite, la decizia Primăriei.

În cazul în care, cadrele didactice vor opta pentru transmiterea lecțiilor online din incinta unităților școlare în care își desfășoare activitatea, centralele termice vor fi repornite.

În cazul în care vor fi ocupate doar câteva încăperi, vor fi folosite surse alternative de încălzire, pentru a nu se cheltui inutil pentru încălzirea întregii clădiri.

Toate centralele termice școlare din municipiul Buzău sunt, deocamdată, în administrarea societății care le-a montat, iar decizia de pornire sau de oprire a căldurii în școli aparține exclusiv decidenților din Primărie. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns