Talciocul va rămâne închis sâmbătă și duminică. Decizia a fost luată de reprezentanții S.C. „Piețe, Târguri și Oboare Buzău”, în conformitate cu Ordonanța de Urgență emisă de Guvern.

talcioc 3În tipul stării de urgență, Talciocul Buzoian a fost închis aproape 5 luni. În luna august s-a redeschis, iar buzoienii începuseră să vină în număr din ce în ce mai mare în târgul duminical.

Odata cu impunerea noilor restricții menite să combată răspândirea coronavirusului s-a decis și  închiderea piețelor, a târgurilor și a talciocurilor. Astfel, autoritățile buzoiene au fost obligate să închidă și porțile Talciocului.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții S.C. „Piețe, Târguri și Oboare Buzău” care au specificat faptul că măsura va fi aplicată chiar din acest sfârșit de săptămână.

Deși funcționează în spațiu deschis, talciocul din Buzău este considerat de autoritățile centrale un focar de răspândire a COVID-19.

Masura este instituita pe o perioada de 30 de zile.

În ultima perioadă în Talciocul Buzoian au avut loc numeroase acțiuni de control ce vizau nomele de distanțare socială și purtarea măștii. Cu aceste ocazii, polițiștii au descoperit numeroase persoane care fie nu puirtau mască, fie o purtau sub bărbie. (Mirela Copariu)

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns