Sute de șoferi au fost opriți în trafic, luni noapte, de către polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău. De ieri, au intrat în vigoare noile restricții impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, iar oamenii legii au vrut să verifice dacă șoferii respectă noile măsuri.

Așa cum era de așteptat, polițiștii au surprins în trafic numeroși conducători auto care nu respectau noile măsuri impuse de autorități.

„În timpul acțiunii, au fost verificate peste 100 de autovehicule și legitimate peste 170 de persoane. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.500 de lei”, a declarat agent Cornelia Stroe, de la IPJ Buzău.

Potrivit noilor restricții, începând de luni, este interzisă deplasarea pe timpul nopții în intervalul orar 23.00 – 5.00.

Există însă şi excepţii: mersul la serviciu, mersul la doctor sau la farmacie, naveta, îngrijirea copiilor și a bătrânilor, decesul unui membru al familiei, pentru aceste situații fiind nevoie de declarația pe propria răspundere sau adevernița din partea angajatorului.Share:

administrator

Lasă un răspuns