Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au avut grijă ca sufletele încercate din cadrul celor cinci căsuțe de tip familial ale DGASPC, situate în municipiul Râmnicu Sărat, să primească darurile oferite din fondurile campaniei instituției numită generic „Puterea unui leu”, o campanie ce a devenit tradiţie pentru comunitatea buzoiană.

Oamenii legii au pregătit 70 de cadouri, în condiții de maximă igienă sanitară, pe care le-au dăruit copiilor prin intermediul personalului DGASPC. Darurile primite de la jandarmi au adus pe chipul copiilor fericire și emoție.

„Cum din discuțiile anterioare cu asistenții sociali am aflat că doi dintre copiii aflați în căsuțele de tip familial își serbează zilele de naștere în această perioadă, pentru a mai îndulci puțin supărarea că nu vor putea petrece într-un cadru mai larg, copiii aniversați au primit câte un tort pe care îl vor împărți cu colegii lor din același imobil, iar urările jandarmilor au fost transmise, spre deliciul celor mici, prin sistemele acustice ale autospecialelor de intervenție. În final, am convenit cu cei mici că primul lucru pe care îl vom face împreună este să mergem într-o excursie pe munte, ei și jandarmii montani!”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei buzoiene.

Share:

administrator

Lasă un răspuns