Șoseaua Nordului, folosită pentru devierea traficului greu în afara orașului, are nevoie de reparații. De luni, o echipă de drumari de la Urbis, va demara operațiunea de decupare și plombare a tuturor găurilor dinspre carosabil și va nivela acostamentul acolo unde va fi necesar. Lucrările vor începe dinspre pădurea Crâng către podul Mărăcineni.

lucrari centura 2Un carosabil plin de gropi, prost întreținut, poate da naștere la accidente auto grave, soldate cu pierderi de vieți omenești.

Din acest motiv, de lunea viitoare, o formație de drumari de la Urbis Serv va intra pe varianta ocolitoare a municipiului pentru a repara toate găurile și denivelările din asfalt, înainte de instalarea sezonului rece.

Pentru că nu este luminată pe timp de noapte, marcajele de pe șosea ar trebui să fie reîmprospătate, pentru a fi cât mai vizibile.

Ba mai mult.

Deoarece în multe locuri diferența de nivel dintre carosabil și acostament este foarte mare, ar trebui trasate marcaje și pe margini, pentru ca șoferii să nu iasă în decor.

Așadar, începând de luni, o echipă de drumari va începe decuparea gropilor din asfalt, dinspre pădurea Crâng, către podul Mărăcineni, pentru a le pregăti pentru plombare. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns