Produsele apicole sunt adesea recomandate în curele de vitaminizare, pentru susținerea imunității, cu precădere în sezonul rece și în perioadele de tranziție între sezoane. Datorită conținutului bogat de aminoacizi, de vitamine şi minerale, polenul crud nu are nevoie neapărat doar de o perioadă din an pentru a fi recomandat pentru consum, în mod special, polenul crud de salcie.

Beneficiile polenului crud de salcie

Polen crud de salcie regăsim  în magazinele de profil, naturiste, chiar și în varianta online. Atenție la detalii precum proveniență, recoltare, întrucât calitatea unui astfel de produs constă și în acest lucru.

Are o culoare gălbuie aurie, o aromă parfumată și un gust plăcut, așadar nu va fi administrat prea greu. Este numit perla polenurilor și există o explicație în acest sens: un superaliment cu proprietăți unice, greu de recoltat, întrucât salcia are un termen scurt de înflorire și treaba albinelor este una pusă la grea încercare. Ce rezultă este însă un polen cu o serie de calități excepționale. Ce îl face unic și superior? Faptul că este cules de albine și nu direct de la flori, iar acestea sunt pretențioase, întrucât aleg ce e mai bun.

Bogăția din polen

Polenul crud de salcie Albeena conține luteină și zeaxantină, de aceea acțiunea acestui produs este benefică în ceea ce privește vederea, prevenind cataracta ce apare pe fondul îmbătrânirii. Încetinește acest proces, de îmbătrânire a organismului și în plus susține fertilitatea, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor.  

Concret, conține vitamine precum B, E și C, acizi grași, antioxidanți, minerale și ogliominerale, acid folic de asemenea.

Este ideal pentru concentrare, sistemul osteoarticular, nervos, pentru a menține vigoarea organismului și pentru a fortifica imunitatea.

Sănătate la doză – cum și când este indicată administrarea de polen crud de salcie

Eficienţa unui astfel de produs apicol este observată în timp, așadar ideal este a consuma polen crud de salcie în cură de minimum câteva săptămâni. Nu există restricții – cu excepția unui fond alergic la produsele apicole în general –  poate fi administrat în orice perioadă din an.

Consumat ca atare sau nu, depinde de gusturile fiecăruia. Una din idei ar fi amestecul de polen cu iaurt natural sau în salata de fructe, ceea ce negreșit ar fi o gustare sănătoasă.

În funcție de scopul pentru care va fi consumat acest tip de polen cantitatea maximă zilnică recomandată variază până la 20 de grame per zi.

Eficient și în cazul copiilor

Chiar dacă beneficiile polenului crud de salcie se referă în mare parte la menținerea organismului puternic și tânăr, acest produs poate fi oferit și copiilor. Prin consumul acestui polen poate fi evitată carența de vitamina B, deficitul de proteine. În cazul gravidelor este o variantă de produs ce aduce aport optim de acid folic și complex de vitamine și minerale, necesare pentru a suplimenta buna funcționare a organismului.

Acest remediu din inima naturii vine de la magazin Remediu, un eshop de nișă ce pune la dispoziția publicului un super preț pentru polenul crud de salcie. Polenul provine de la stupinele din Balta Ialomiței, păstrat în condiții optime pentru a conserva toate proprietățile pe care acest produs le are. Nu este rafinat, nu este prelucrat, este pur, din natură.

Comenzile pot fi făcute rapid, din cadrul paginii remediu.ro.

Share:

administrator

Lasă un răspuns